Britanicii despre violatoarea taximetristului: „Ar vrea ea să arate ca Angelina"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabloidele britanice au scris despre Luminiţa că ar semăna cu celebra actriţă
Tabloidele britanice au scris despre Luminiţa că ar semăna cu celebra actriţă

Britanicii care au citit despre cazul Luminiţei Perijoc în tabloidele „The Sun" şi „Daily Mail" nu cred că românca are trăsăturile celebrei actriţe Angelinei Jolie.

Articolele care prezintă cazul violatoarei din România au strârnit adevărate controverse printre britanici. Pe site-ul cotidianului Daily Mail, peste 100 de cititori au comentat cazul, iar articolul apărut în „The Sun" a adunat şi el câteva zeci de comentarii. Mulţi dintre ei nu găsesc vreo asemănare între Luminiţa şi Angelina Jolie, cu care autorul articolului a comparat-o. „Nu arată DELOC ca ea", spune G. D., un cititor din regiunea Kent. „Arată înfricoşător!", comentează Sarah, din Londra, pe Daily Mail. „Ar vrea ea să arate ca Angelina. Vizează în continuare, dragă", scrie un britanic pe site-ul „The Sun".

Cititorii tabloidelor britanice dezbat şi problema violului săvârşit de o femeie. Unii dintre ei nu iau în serios cazul din România. „Nu cred nimic. Dacă ea ar fi fost o maniacă nebună, cum de el a putut să facă sex. Articol stupid", comentează Amanda, din Houston, Texas.

Alţii sar în apărarea bărbatului, compătimindu-l şi spunând că femeia ar trebui pedepsită în acelaşi mod ca un bărbat violator, pentru că situaţia este aceeaşi şi violul nu poate fi niciodată scuzat sau justificat. „Dacă o femeie ar depune o astfel de mărturie, nu ar râde nimeni", scrie Anon, din Londra.

Câţiva cititori se întreabă de ce taximetristul nu a reuşit să o imobilizeze pe femeie, să o lovească cu un scaun şi să fugă. „Mi se pare greu de crezut că un bărbat nu se poate apăra de o femeie cu un cuţit", spune Chris Milton, cititor „The Sun".

Niki a adus câteva argumente în favoarea bărbatului pe site-ul cotidianului: „Oameni buni, în realitate, femelie comit la fel de multe abuzuri ca bărbaţii, dar majoritatea lor nu sunt fizice. Aceasta nu înseamnă că o femeie nu poate face abuzuri fzice. În jur de 16% din totalul cazurilor de abuzuri sexuale sunt săvârşite de femei. Cele mai multe, împotriva băieţilor de vârste mici. Acest caz este neobişnuit, dar nu nemaiîntâlnit. Iar celor care cred că un bărbat se poate apăra uşor de o femeie le spun să se gândească mai bine! Dacă un bărbat nu esrte la fel de bine antrenat ca o femeie şi ea este înarmată cu un cuţit..."

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite