Little Printer, microimprimanta care oferă fluxul de ştiri de pe Facebook pe hârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micul ajutor este amuzant şi picioruşe roşii
Micul ajutor este amuzant şi picioruşe roşii

Internetul înlocuieşte de multe ori cărţile, ziarele sau orice informaţie printată. Cu toate acestea, o companie londoneză care se ocupă cu designul, Berg, a conceput o microimprimantă care poate imprima cele mai importante ştiri ale zilei în fâşii late cât un iPhone şi la fel de lungi ca o chitanţă.

„Little Printer" arată ca un cub şi are o rolă de hârtie în interiorul ei. Pentru a fi mai amuzantă hârtia are o faţă zâmbitoare, picioruţe roşii şi e destul de mică pentru a încăpea în palmă. Cu ajutorul unei aplicaţii pentru telefoanele inteligente de la Apple sau cele dotate cu sistem de operare Android, dispozitivul reuşeşte să transmită cele mai importante ştiri ale zilei.

În plus, pentru cei care sunt melancolici pentru vremurile în care schimbam bileţele de hârtie, cubul poate printa şi fluxul de ştiri de pe profilul de Facebook sau de pe aplicaţia de localizare Foursquare.
Şeful de la Berg, Matt Web, a spus că „atunci când conectăm produsele şi internetul devenim mai deştepţi şi mai prietenoşi. Little Printer este mai mult decât o imprimantă, este un prieten şi un membru al familiei". Astfel, reprezentanţii firmei de design spun că ar putea fi folosit pentru a lăsa mici mesaje pe frigider sau ultimele ştiri.

Produsul va fi disponibil pentru precomandă începând din 2012.

Vezi aici un video cu micul gadget

Hello Little Printer, available 2012 from BERG on Vimeo.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite