Lista cu ultimele dorințe ale unei fetițe de numai cinci luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi părinți au primit, în urma cu câteva săptămâni, o veste dureroasă care le-a schimbat complet viețile. Diagnosticul dat de medici, fetiței lor de numai cinci luni le-a năruit speranțele unei vieți fericite.

Avery, fiica lui Mike si Laura Canahuati, doi tineri din Statele Unite s-a născut acum cinci luni. Medicii au diagnosticat-o pe micuță cu atrofiere spinală musculară, cel mai sever tip. Fetița nu mai are de trăit decât câteva luni.

image

Deși nu le-a fost ușor să audă că își vor pierde copilul, părintii au decis să-și adune puterile și să se bucure de fiica lor atat cât mai au timp. Ei au facut un blog pe care l-au numit "Avery's Bucket List" (Lista cu ultimele dorințe), în care au scris în numele ei tot ce a făcut micuța și dorințele pe care le-ar avea.

image

Lista conține întâmplări și evenimente prin care orice bebeluș ar trece, inclusiv întâlnirea cu Moș Crăciun. 

Blogul a devenit apreciat pe internet, fiind vizualizat de peste jumătate de milion de persoane, iar pe Facebook pagina are peste 12.000 de like-uri, potrivit Daily Mail.

image

Avery "a scris" pe blog: "Am atât de multe de făcut și atât de putin timp, de aceea am nevoie de tot ajutorul de la parinții mei și de la oricine altcineva care vrea să mă ajute".

Blogul conține câteva etape ale copilăriei, cum ar fi o petrecere aniversară, mersul la înot, statul pe umerii tatălui, poveștile citite de mamă și alte lucruri obișnuite din viața unui bebeluș.

image
image

Mii de părinti au fost impresionați de povestea acestei fetițe.

Boala de care suferă Avery este pricipala cauză a deceselor la copiii sub doi ani.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite