Laptopuri subțiri și ieftine la IFA Berlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua serie Sleekbook va fi disponibilă și în România din luna octombrie
Noua serie Sleekbook va fi disponibilă și în România din luna octombrie

Lenovo și-a extins linia de laptop-uri ultraportabile IdeaPad cu modelele IdeaPad S300 și S400, denumite Sleekbook, prezentate la Târgul de tehnologie IFA care se desfășoară zilele acestea la Berlin.

Cu o grosime de doar 21.9 mm și cântărind 1.8 kg, seria S are un procesor Intel Core din generația a treia , i3 sau i5, ori cu unul AMD A-Series.

Noile laptop-uri din seria S dispun de un touchpad inteligent care oferă utilizatorilor şansa de a controla mult mai bine procesele de scrolling și zooming. De asemenea, tastatura AccuType, cu taste rotunjite, care oferă mai multă precizie în utilizare.

O fucție importantă este Lenovo OneKey Rescue System, o metodă simplă și rapidă de back-up şi de recuperare de date sau de fişiere corupte.

„Din poziția de lider global pe piața PC-urilor, Lenovo își bazează succesul pe abilitatea de a dezvolta inovații centrate pe consumator și nevoile sale, redate prin produse care îmbină mobilitatea și performanța cu un preț adecvat", a declarat Bai Peng, vice-președintele și managerul general al diviziei IdeaPad din cadrul Lenovo.

Acesta mai susține că utilizatorii „nu vor doar un produs funcțional, ci își doresc, de asemenea, ca acesta să se potrivească stilului și caracterului personal. De aceea, noua serie Lenovo IdeaPad S oferă consumatorului obișnuit toate funcționalitățile necesare, combinând mărimea şi greutatea reduse cu capacitatea de a îndeplini sarcini dintre cele mai diverse inclusiv Web browsing, toate într-un pachet accesibil".

Laptopurile din seria S vor fi disponibile în România din luna octombrie, la un preț de 1.800 de lei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite