VIDEO Lady Gaga, om normal în spatele măştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversata cântăreaţă a apărut pe coperta revistei „Harper’s Baazar“ într-o altă ipostază decât cea cu care şi-a obişnuit fanii. După ce a renunţat la machiajul strident şi părul colorat pentru o şedinţă foto în revista americană „Harper’s Bazaar“, Lady Gaga s-a transformat într-o femeie normală.

Dincolo de extravaganţele care o definesc, Lady Gaga (25 de ani) demonstrează că poate fi şi normală. Deşi apariţiie ei au stârnit întotdeauna comentarii acide - fie că s-a îmbrăcat în mai multe fâşii de carne, fie că şi-a lipit mărgele pe toată faţa - cântăreaţa spune că în spatele costumelor se află, de fapt, ea. „Chiar dacă port mult machiaj sau nu port machiaj deloc, sunt întotdeauna aceeaşi persoană în interior", a declarat artista în interviul pentru publicaţia „Harper's Bazaar". Gaga, care a devenit un adevărat fenomen în urmă cu trei ani, când şi-a lansat albumul de debut „The Fame", a mai povestit că ţinutele pe care le poartă fac parte din arta pe care ea o face şi din imaginea pe care şi-a ales-o.

O fire singuratică

„Cred că artificiul este noua realitate. Trebuie să fii sincer la maximum în ceea ce faci. Cred că ceea ce este minunat la publicul meu este că aşteaptă ceva ieşit din comun de la mine", a mai spus Gaga. Când nu este în lumina reflectoarelor, artista mărturiseşte că se simte foarte bine dezbrăcată şi este la fel de fericită ca atunci când poartă ţinutele care au făcut-o celebră. „Sunt o fire foarte liberă. Chiar şi când eram copil alergam goală tot timpul şi îmi înnebuneam dădaca", a declarat cântăreaţa.

Deşi viaţa excentrică a artistei ar putea fi invidiată de mulţi, Gaga spune că în spatele reflectoarelor este o persoană chiar singuratică. „Când eşti singur, aşa cum sunt eu, te obişnuieşti cu singurătatea şi o accepţi. Când sunt singură compun, creez şi îmi imaginez cum ar arăta viitoarele mele show-uri. Nu-mi prea iau timp liber", a spus cântăreaţa.

Deghizată în bărbat

Gaga a devenit cunoscută atât pentru apariţiile sale extravagante, cât şi pentru melodii de succes ca „Poker Face", „Bad Romance" sau „Telephone". Cea mai recentă apariţie a artistei a fost la gala MTV Video Music Awards, de la sfârşitul lunii august, unde a venit deghizată în bărbat. Personajul pe care Gaga l-a înfăţişat a fost numit drept Jo Calderone, despre care cântăreaţa a spus că este alter-egoul ei masculin.

Vedeta americană şi-a lansat cel de-al doilea album de studio, „Born This Way", în primăvara acestui an. Materialul a reuşit să vândă numai în Statele Unite, în prima săptămână de când a apărut pe piaţă, nu mai puţin de 1,11 milioane de exemplare. Până la sfârşitul lunii iunie, discul se vânduse în peste 5 milioane de copii în întreaga lume.

"Cred că artificiul este noua realitate, iar ceea ce este minunat la publicul meu este că aşteaptă ceva ieşit din comun de la mine. Trebuie să fii sincer la maximum în ceea ce faci."
Lady Gaga
cântăreaţă

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite