GALERIE FOTO Samsung Galaxy S III, lansare în Europa pe 29 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la ora 21.00, la Londra, Samsung a lansat noul său gadget cu care dorește să detroneze supremația Apple pe piața telefoanelor mobile. adevarul.ro a transmis cele mai importante momente și caracteristicile smartphone-ului vedetă.

UPDATE 9

Samsung Galaxy S III, după cum era de așteptat, dat fiind că lansarea a avut loc la Londra, va fi telefonul oficial al Olimpiadei de Vară.

Recapitulând: ecran de 4,8 inci, procesor quad core, 1,4 Ghz, greutate de doar 133 de grame și asistent personal care își dă seama când ne uităm la telefon și care răspunde la întrebările noastre.

Sistemul de operare este Ice Cream Sandwich, ultima versiune de Android de la Google, cu interfața Samsung Touch Wiz. Capacitatea de stocare ajunge de la 16 la 64 de GB, cu posibilitate de extensie printr-un card SD.

UPDATE 8

Ecranul este una dintre cele mai importante caracteristici ale telefonului de la Samsung. iPhone 4S are o densitate de 326 de pixeli pe inch, în timp ce S III are 306 de pixeli pe inch, dar ecranul mai mare crește calitatea.

Deși mai mare decât iPhone, telefonul este mai ușor, la 133 de grame.

Caracteristici tehnice ale telefonului:

Android 4.0 Ice Cream Sandwich Touch Wiz

1 GB RAM

Capacitate de stocare: 16,32,64 GB, plus posibilitate de introducere a cardurilor SD.

Pentru piețele în care este disponibilă, tehnologia 4G va fi la discreția utilizatorilor lui Galaxy S III.

image
image
image

UPDATE 7

Aplicația care recunoaște faptul că utilizatorul este în fața telefonul se numește Smart Stay.

Se pot face capturi foto cu ajutorul comenzilor vocale. De asemenea, pentru a telefona, dacă un utilizator vrea să dea un mesaj și realizează că nu are timp de așa ceva, prin simpla ducere a telefonului la ureche, acesta va apela automat persoana în cauză.

Telefonul este conectat strâns cu rețelele sociale. În momentul introducerii numelui unui prieten virtual, imaginile făcute cu telefonul sunt distribuite automat.

Cu aplicația Buddy Photo Share, telefonul recunoaște fețele prietenilor din agenda telefonului, conectată la Facebook și le trimite imaginea automat pe smartphone-ul lor.

image

Iată cum arată Galaxy S III, pus lângă generațiile anterioare:

image
image

UPDATE 6

Telefonul este dotat cu asistent personal mult mai bun decât Siri de pe iPHone 4S. Telefonul nu primește doar comenzi, ci ne vede și ne ascultă cu atenție. Astfel, în momentul când ne uităm la telefon, acesta vede prin camera foto și nu se stinge.

De asemenea, dacă utilizatorii sunt în mașină, pot scula telefonul cu ajutorul replicii Hi Galaxy!

UPDATE 5

Telefonul va fi lansat în 145 de țări, la sfârșitul lui mai. Livrările încep în Europa, continuă cu Asia și vor ajunge în SUA în vară.

image

UPDATE 4

JK Shin anunță ecranul de 4,8 inci, care va fi mai eficient pentru vizualizarea de imagini video. Camera foto are 8 megapixeli. Cu toate acestea, utilizatorii nu vor trebui să se îngrijoreze pentru consumul de energie. Bateria are 2.100 miliamperi.

Grosimea este de 8,6 milimetri, iar greutatea de 133 de grame.

JK Shin spune că telefonul a fost inspirat de natură, mai exact de apă. „Inteligent fără niciun efort, intuitiv  de simplu“.

UPDATE 3

Pe scenă a urcat Suzi Perry, care l-a introdus pe președintele de la Samsung Electronics, JK Shin.

El anunță în mod oficial că este vorba de Galaxy S III. Deși au încercat să facă spectacol din lansare, calitățile oratorice ale lui Shin  nu sunt la nivelul lui Steve Jobs. Cu toate acestea, este cea mai mare lansare din acest an și telefonul contează.

UPDATE 2

Noul Galaxy, „design pentru oameni“. Înainte de lansare a cântat Orchestra Metropolitană din Londra.

Site-ul engadget.com deja a postat o poză cu noul Samsung Galaxy S III. Telefonul are într-adevăr 4,8 inci, procesorul este quad core, modelul Exynos de 1,4 Ghz.

Rezoluția nu este cea full HD pe care o așteptau unii, dar este impresionantă: 1280x720. Camera foto are 8 megapixeli, iar cea frontală are 1,9 megapixeli.

image

UPDATE1

Evenimentul a început la Londra. Samsung s-a inspirat din tradiția celor de la Apple care au transformat orice lansare într-un eveniment de presă, un adevărat show mediatic. În Earl's Court din Londra sunt aproximativ 1.000 de persoane în acest moment. Telefonul va fi prezentat începând cu ora 21.00.

image

Foto Engadget

Terminalul este extrem de important pentru Samsung, mai ales că este următoarea generaţie a lui Galaxy S II. Acesta din urmă a fost mobilul care a schimbat lumea Android. Pe o piaţă cu numeroase dispozitive. Galaxy S II a fost singurul care s-a diferenţiat cu adevărat la nivelul vânzărilor, fiind purtătorul de drapel al armatei Android. Momentan în lume sunt peste 300 de milioane de telefoane inteligente cu acest sistem de operare.

Galaxy S II a fost vândut în peste 20 de milioane de exemplare în primul an şi rapoartele firmelor de analiză arată că reprezintă 20% din vânzările totale ale firmei sud-coreene. De asemenea, un telefon reprezentativ înseamnă şi o garanţie pentru Samsung. Asiaticii au ajuns pe primul loc în clasamentul numărului total de telefoane mobile vândute, depăşind Nokia. Cu toate acestea, Apple stă mai bine cu telefonul său reprezentativ. în 2011, iPhone 4 şi iPhone 4S au fost vândute în 93 de milioane de unităţi. Analiştii se aşteaptă ca Samsung să vândă 10 milioane de S III în prima lună.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite