LG Optimus 4X HD – telefonul cu performanţe de computer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG Optimus 4X HD
LG Optimus 4X HD

Congresul Mondial al Mobilităţii de la Barcelona face producătorii să scoată din mânecă aşii dezvoltaţi un an întreg. LG a intrat pe piaţa dispozitivelor cu procesor quad core prin gadgetul Optimus 4X HD.

Optimus 4X are un procesor Nvidia Tegra 3 quad core, la o frecvenţă de 1,5 Ghz şi o unitate de procesare grafică cu 12 nuclee. Pentru a optimiza consumul, LG foloseşte nucleul suplimentar cu care sunt dotate procesoarele de la Nvidia şi, de asemenea, a montat o baterie de 2.150 de miliamperi.

Ecranul are 4,7 inci şi o rezoluţie de 1280x720 de pixeli, care duce dispozitivul la o densitate a pixelilor de 312 pixeli pe inch. Camera foto principală are 8 megapixeli, iar cea frontală 1,3 megapixeli.

Reprezentanţii LG au declarat că procesorul quad core oferă performanţe asemănătoare calculatoarelor , iar deschiderea mai multor aplicaţii nu va avea nicio influenţă asupra performanţelor gadgetului. Cu ajutorul bateriei de 2.150 de miliamperi, rezistenţa bateriei ar putea fi mare şi va rezista la jocuri noi.

Alte lansări de la LG la Barcelona

LG şi-a mai prezentat şi alte dispozitive deja la Barcelona. LG Optimus VU a fost arătat presei încă de săptămâna trecută şi este răspunsul LG la Samsung Galaxy Note. Ecranul de 5 inci are un format 4:3, ceea ce-i dă un aspect lat, procesorul este un dual core de 1,5 Ghz, iar camera foto are opt megapixeli. Momentan, Optimus VU are doar Android 2.3 Gingerbread, dar o actualizare la Ice Cream Sandwich este posibilă în curând.

În plus, LG şi-a prezentat şi seria L: L3, L5 şi L7, dispositive pentru toate gusturile şi buzunarele.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite