L-a torturat pe criminalul fiului său trimițând felicitări de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a răzbunat trimițând scrisori de Crăciun vreme de 14 ani
Bărbatul s-a răzbunat trimițând scrisori de Crăciun vreme de 14 ani

Un tată din Marea Britanie și-a vărsat durerea pentru uciderea fiului printr-o metodă mai puțin ortodoxă: i-a trimis timp de 14 ani criminalului felicitări de Crăciun.

Tony Sayer a început să-i trimită felicitări lui Karl Henderson încă din 1997. Acesta din urmă, care l-a împușcat pe fiul bărbatului cu un pistol, a dat în judecată închisoarea, susținând că felicitările i-au încălcat drepturile omului. El cere 50.000 de lire sterline despăgubire.

Tony a declarat pentru tabloidul britanic „The Sun" că „A fost metoda mea de a mă răzbuna cum pot. Am făcut-o pentru a-l tortura. Nimic din ce am scris nu a fost ofensiv sau amenințător. Îi uram la mulți ani sau un Crăciun fericit și îi aminteam câți ani mai are până poate să depună documentația pentru eliberare condiționată".

Povestea dramatică a început în 1996, când Mark Sayer a fost împușcat în pragul ușii casei sale. Tony ,71 de ani, și soția sa Jackie au părăsit localitatea Redcar, unde s-a petrecut evenimentul, deoarece își aminteau mereu de momentele triste.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite