VIDEO Joc românesc pentru noul iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Bărăitaru, în momentul în care a prezentat jocul  SkyGamblers –  Air Supremacy
Răzvan Bărăitaru, în momentul în care a prezentat jocul SkyGamblers – Air Supremacy

IT-ul românesc a trecut din nou graniţele ţării, de această dată fiind prezent la una dintre cele mai importante lansări care a avut loc în acest an.

S-a întâmplat la San Francisco, SUA, acolo unde a fost prezentată cea mai nouă tabletă a americanilor de la Apple, pe scenă urcând şi românul Răzvan Bărăitaru, care lucrează pentru compania Revo Solutions. El a reuşit să dezvolte, alături de echipa lui, unul dintre primele jocuri create special pentru noul iPad, aplicaţie denumită SkyGamblers - Air Supremacy, care nu a fost încă lansată pe piaţă.

Aplicaţia, aproape de final

Răzvan Bărăitaru a fost invitat pe scenă chiar de către şeful departamentului care se ocupă de designul jocurilor Apple.Complexul joc a fost creat de Răzvan Bărăitaru alături de alţi 11 români, toţi fiind specialişti în IT şi în design. Pentru a duce la bun sfârşit proiectul, cei 12 conaţionali au muncit intens mai bine de un an, iar acum alte aproximativ 50 de persoane calificate testează aplicaţia, pentru a putea fi apoi scoasă pe piaţă.

Absolvent al politehnicii

Răzvan Bărăitaru a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii Politehnica din Capitală, este din Cernavodă şi locuieşte la Bucureşti. El este al doilea român care se alătură pe scenă celor de la Apple. În 2010, Bogdan Ursu, un programator al celor de la Gameloft, a fost prezent la lansarea primului iPad, tot la San Francisco.

12 români au lucrat la aplicaţia SkyGamblers - Air Supremacy pentru iPad.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite