Invazia telefoanelor „made in China“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PF 200 va avea unul dintre cele mai bune procesoare de pe piaţă
PF 200 va avea unul dintre cele mai bune procesoare de pe piaţă

Chinezii de la ZTE se pregătesc să lanseze mai multe smartphone-uri cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich în cadrul Congresului Mondial al Telefoanelor Mobile, ce va începe la Barcelona (Spania) pe 27 februarie.

ZTE PF200 va fi un dispozitiv cu ecran de 4,3 inchi, dotat cu o cameră foto de 8 megapixeli şi capacitate de înregistrare video 1080p, una dintre cele mai bune de pe piaţă. În plus, procesorul 1,2 Ghz dual core îl plasează în categoria telefoanelor de top. Deşi nu a dat detalii despre tipul conexiunii, se pare că în curând ZTE va monta pe telefoane şi capacitate Wi-Fi de tip 4G.

Ice Cream Sandwich pe toată linia

Un alt gadget cu Ice Cream Sandwich va fi Mimosa X. Ecranul este la fel de mare ca la PF200, dar partea specială vine din implicarea celebrului producător de procesoare Nvidia. Astfel, pe lângă „motorul" Tegra 2 dual core, compania s-a implicat şi în realizarea conexiunilor Wi-Fi, încercând să recupereze startul pierdut anul trecut prin realizarea primului smartphone integral Nvidia, scrie techradar.com. ZTE Mimosa X va avea o cameră foto de 4 megapixeli şi o capacitate de stocare de 4 GB.

Ultimul telefon pe care-l pregătesc chinezii va fi N910, smartphone cu procesor de 1,5 Ghz, o cameră foto de 5 megapixeli în spate şi una frontală de 2 megapixeli. Fără a fi prea original, telefonul va avea şi el Ice Cream Sandwich. Specialiştii consideră că ZTE promite gadgeturi de calitate. Totuşi, adaugă aceştia, epoca telefoanelor dual core va ajunge la final în curând, odată cu procesoarele cu patru nuclee. 

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite