Internetul, mai important decât apa potabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista lucrurilor fără de care un om nu poate trăi se modifică în funcţie de noile tehnologii, priorităţile fiind surprinzătoare.

Un sondaj realizat de Muzeul de Ştiinţă din Londra (Marea Britanie), citat de presa locală, arată că internetul şi mai ales reţeaua de socializare Facebook au devenit mai importante decât o toaletă cu apă curentă sau un duş. Sondajul a ierarhizat primele 50 de lucruri fără de care nu pot trăi britanicii, pe primul loc în preferinţele respondenţilor fiind lumina soarelui. Acest lucru este însă pus pe seama faptului că, în Marea Britanie, cerul este mai mult înnorat.

Locul secund este însă ocupat de conexiunea la internet, iar accesul la Facebook este pe locul cinci.  Mai puţin importante pentru britanici sunt încălzirea centrală (locul 14), încălţămintea (locul 20), placa de întins părul (locul 24) şi laptopul (locul 26). iPad-ul se clasează pe locul 45, iar Twitter‑ul, deşi important, ocupă ultima poziţie. „Mulţi dintre noi considerăm apa potabilă un bun de‑a gata. Dacă ne uităm la cât de puţină apă au unii, putem realiza că este un lux. Să spunem că putem trăi fără apă, dar cu o conexiune la internet, este de-a dreptul nebunesc", a explicat rezultatele sondajului managerul muzeului, Sarah Richardson. 

info
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite