Minciuna are picioare scurte. Oamenii urâţi sunt depistaţi pe internet chiar dacă se ascund în spatele unor fotografii fără defect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profilul este mai important decât poza
Profilul este mai important decât poza

Persoanele mai puţin arătoase se folosesc de portaluri online pentru a-şi masca defectele, însă specialiştii spun că adevărul este scos la iveală rapid

Utilizatorii de internet care încearcă să facă mai multe cuceriri ascunzându-şi adevărata identitate nu fac altceva decât să-şi piardă timpul, explică specialiştii citaţi de presa britanică.

Un studiu efectuat cu ajutorul a 50 de reprezentante ale sexului frumos care au trebuit să examineze profilul a 100 de reprezentanţi ai sexului tare cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani, a demonstrat că femeile pot să-şi dea seama dacă vor fi atrase fizic de un bărbat chiar şi numai dacă îi citesc doar profilul, fără să se întâlnească cu potenţialii parteneri.

Încrederea masculină - magnet pentru femei


Cercetările relevă faptul că bărbaţii arătoşi sunt capabili să-şi exprime încrederea şi atractivitatea în conturarea profilului, iar femeile sunt capabile să-şi dea seama de aceste calităţi fără să fie demonstrate de fotografii. Mai exact, prin cuvinte bărbaţii dau dovadă de încredre în sine, ceea ce este un magnet pentru femei.

„Atractivitatea fotografiilor a fost corelată cu cea a textului. Cei care sunt atractivi din punct de vedere fizic sunt capabili să-şi construiască profile apetisante. În acest context, întâlnirile în plan virtual nu se desfăşoară pe un teren propice pentru indivizii mai puţin atractivi", a explicat coordonatorul studiului, psihologul Rebecca Brand.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite