Internauţii, îngrijoraţi că Google ar putea şterge muzica trimisă prin Gmail

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva utilizatori de internet au stârnit rumoare după ce au postat pe site-ul Pirateweb informaţii despre cum Google ar şterge fişierele mp3 stocate pe mailul Gmail.

Google a fost acuzat că şterge fişierele mp3 fără copyright, probabil folosind serviciile de scanare pe care le utilizează pentru a bloca orice fel de conţinut ilegal de pe YouTube, scrie techcrunch.com.

Primele informaţii de acest fel au apărut la finalul săptămânii trecute, când utilizatorul Honey Escreveu a spus că avea un folder pe Gmail cu mai multe melodii, iar brusc acesta a fost şters. Potrivit utilizatorului, singurele fişiere care au mai rămas au fost două melodii indie, de care nu auzise nimeni, iar artiştii nu erau pe YouTube.

Google a răspuns acestor acuzaţii, spunând că nu cenzurează niciun fişier pe Gmail, dar şi-a lăsat o portiţă de scăpare.

„Nu interferăm cu profilurile de Gmail ale utilizatorilor, în afară de cazurile extreme, ca răspuns la ordine judecătoreşti", au declarat reprezentanţii gigantului IT.
Deşi subiectul nu este foarte clar, iar acuzaţiile făcute de Honey Escreveu nu sunt demonstrate, internauţii sunt îngrijoraţi că Google ar putea şterge în curând astfel de fişiere. ]

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite