Incredibilă dramă de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hayley Fisk la înmormântarea iubitului ei
Hayley Fisk la înmormântarea iubitului ei

Marea Britanie este emoţionată de povestea de dragostea dintre un soldat ucis anul trecut în Afganistan şi iubita lui, dezvăluită în premieră zilele acestea de familia tânărului. În urmă cu un an, de Ziua Îndrăgostiţilor, Hayley Fisk aştepta veşti de la logodnicul ei, Kyle Marshall.

Tânărul nu a dezamăgit-o şi i-a trimis o scrisoare de dragoste chiar înainte de sărbătoarea iubirii. La puţin timp însă după ce Hayley a deschis cutia poştală, la uşa ei au sosit doi soldaţi. „A fost anunţată că a murit după ce a călcat pe un explozibil plasat de talibani. Bucuria ei s-a transformat într-o mare durere", a povestit Gary Marshall, tatăl tânărului.

Acesta a adăugat că cea care ar fi trebuit să-i devină noră nu a putut să doarmă cu o seară înainte de tragicul eveniment, iar în acea zi nu s-a dus la muncă, deoarece se simţea rău. În timp ce citea scrisoarea de amor, mai spune Gary Marshall, Hayley i-a auzit la uşă pe cei doi militari, le-a deschis şi i-a întrebat scurt: „A murit, nu?". Britanicul a mai povestit că fiul său preluase conducerea batalionului cu doar câteva minute înainte de a fi ucis. „Era un băiat atât de voios, vestea că a murit ne-a distrus. Îşi cumpărase şi o casă în care urma să se mute cu Hayley după ce se căsătoreau, totul mergea perfect", a spus bărbatul.

Potrivit anchetatorilor, moartea lui Kyle Marshall a fost înregistrată cu ajutorul unei camere care era amplasată pe casca soldatului, însă aceste imagini nu au fost arătate familiei. 

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite