În august Facebook ajunge la un miliard de utilizatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeaua socială Facebook se apropie de limita de un miliard de utilizatori. În septembrie, compania a anunţat că a ajuns la 800 de milioane de utilizatori în toată lumea, aşadar nu ar fi surprinzător ca a şaptea parte din populaţia lumii să ajungă pe reţeaua socială, dată fiind creşterea sa constantă.

Conform analistului de la iCrossing, Gregory Lyons, Facebook va trece de această limită în luna august.

Mashable.com scrie că Lyons a calculat că în Statele Unite şi Marea Britanie creşterea platformei lui Mark Zuckerberg a încetinit sau chiar s-a oprit, dar creşterile mari vor fi în India şi Brazilia. „Amândouă sunt ţări mari cu milioane de potenţiali utilizatori care nu au intrat încă pe Facebook. 3% din populaţia Indiei este pe reţeaua socială şi 16% din cea a Braziliei, în comparaţie cu 49% în SUA şi 47% în Marea Britanie.

În comparaţie, site-ul de microblogging Twitter are 100 de milioane de utilizatori activi, LinkedIn a ajuns la 130 de milioane de membri, iar Google+ a atins cifra de 49 de milioane de vizite în Decembrie, conform Experian Hitwise. Aceeaşi firmă de ananliză a anticipat faptul că la finalul anului, platforma de la Google va ajunge la 400 de milioane de utilizatori.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite