ÎNGROZITOR A omorât trei oameni din cauza unei portocale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din statul american Ohio şi-a omorât cele două cumnate şi unul din fii după o ceartă pornită de la o ... portocală.

În momentul când poliţia a ajuns la faţa locului, Paul David Gilkey deja făcute trei victime. Şeriful din localitate a declarat că „I-au dat soţiei lui, care este imobilizată la pat din cauza cancerului în stadiu terminal, o bucată de pâine prăjită şi o banană. Dar Paul deja cojise o portocală şi aparent acest lucru a fost mobilul din spatele scandalului", scrie yahoonews.com.

Gilkey nu a omorât totuşi toate persoanele din casă. Soţia sa a fost iertată şi la fel şi fiul său vitreg, Ralph Sowers III.

Primul care a aflat despre incident a fost vărul bărbatului, care a sunat la locuinţa acestuia imediat. Soţia lui Gilkey a răspuns şi i-a spus că bărbatul ei i-a împuşcat pe toţi şi apoi a ieşit din casă. „Cred că acum aşteaptă să mai apară alte persoane ca să poată să le împuşte", i-a mai spus femeia. Însă, bărbatul în vârstă de 63 de ani nu a mai aşteptat sosirea nimănui şi s-a împuşcat în faţa casei.

Matthew Henderson, vărul bărbatului, a declarat poliţiei că Gilkey a arătat în prealabil semne de instabilitate. Gilkey a petrecut 10 ani în inchisoare pentru că a omorât un om în bătaie cu un stâlp de gard în 1974, iar în 1986 şi-a înjunghiat tatăl.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite