INEDIT Primul parfum... pentru slăbit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parfumul-minune
Parfumul-minune

Pilule, sport, dietă, toate sunt folosite de femei în încercarea de a obține trupul perfect și de a scăpa de kilogramele în plus. Mai nou, ele au un aliat surprinzător: un parfum care poate reduce pofta de mâncare.

Parfumul „Prends-moi" conţine ingrediente care eliberează b-endofina, o substanţă ce transmite creierului o senzaţie de plăcere şi de stare de bine, dar, mai ales, reduce pofta de mâncare, relatează cotidianul britanic „The Daily Mail".

Extractele de cafeină, carnitina şi spirulina sunt substanţele care ajută la arderea grăsimilor. Parfumul trebuie pulverizat cu generozitate în fiecare dimineaţă, la fel ca un parfum obişnuit, iar efectul de remodelare poate fi obţinut prin masarea cu parfum a zonelor cu probleme, dimineaţa şi seara.

„Prends-moi" a fost deja testat pe zeci de femei cu vârste cuprinse între 18-70 de ani. După 28 de zile, 75% din acestea au constatat că parfumul le-a redus nevoia de gustări, iar 73% din reprezentantele sexului frumos au declarat ca produsul le-a creat o senzaţie de plăcere. De asemenea, 70% au declarat ca parfumul a avut efecte asupra obiceiurilor lor alimentare.

6.000 de femei se află deja pe lista de așteptare a parfumului franțuzesc care va fi vândut cu 38 de euro. Minunea este produsă de casa de parfumuri Robertet.

Dacă ți-a plăcut această știre, urmărește-ne și pe Facebook CLICK AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite