INCREDIBIL Un bărbat a devenit femeie după ce a fost înţepat de o albină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chloe (stânga) şi Renee (dreapta) se comportă ca într-o căsnicie, deşi nu mai sunt împreună în mod legal şi nici nu mai au relaţii sexuale
Chloe (stânga) şi Renee (dreapta) se comportă ca într-o căsnicie, deşi nu mai sunt împreună în mod legal şi nici nu mai au relaţii sexuale

Ted, soţul lui Renee, s-a transformat în femeie în urma unei reacţii ciudate pe care a avut-o după ce a fost înţepat de o albină.

Chloe Prince s-a născut bărbat şi se numea Ted. Timp de opt ani a fost căsătorit cu Renee şi aveau o famile fericită alături de cei doi copii.

Totul a luat însă o turnură incredibilă din cauza unei înţepături de albină. Aceasta a dat naştere unei reacţii ciudate, care a determinat scăderea nivelului de hormon masculin (testosteron) din corpul lui Ted, scrie „The Daily Mail".

În timp, pielea i s-a înmuiat şi s-a dezvoltat mai mult cu trăsături feminine. Pentru că se simţea mult mai bine în nou apostură, Ted a decis să apeleze la o intervenţie chirurgicală de schimbare de sex.

Astăzi, cuplul din Ohio, a apărut la show-ul de televiziune Anderson Cooper, pentru a-şi povesti experienţa.

Efectul secundar al unei boli grave

Chloe, acum în vârstă de 40 de ani, a explicat că scăderea testosteronului în urma înţepăturii a fost cauzată de o boală genetică rară, numită sindromul Klinefelter, lucru de care nu ştia la momentul acela.

Acest lucru i-a „resetat" lui Ted sistemul endocrin, ceea ce a declanşat unul dintre cele mai grave efecte secundare ale sindromului de care suferea, scăderea nivelului de testosteron.

„M-am confruntat cu probleme de identitate de gen, în viaţa mea, dar atunci când într-adevăr s-a întâmplat şi am fost diagnosticat, iar nivelul de testosteron a început să scadă şi mi-au crescut sânii, iar pielea mi s-a dedurizat a început să-mi placă", a povestit Chloe. „Până în punctul în care am început să caut informaţii, am simţit un fel de confuzie în creierul meu şi mă gândeam că este o perversiune. Nu am ştiu ce era; un fetiş sexual?", se întreba Chloe.

L-a sprijinit familia

Însă, ajutorul soţiei sale a fost capital. Renee, acum în vârstă de 48 de ani, recunoaşte că nu a fost mulţumită de decizia soţului ei de a deveni femeie şi că s-a ruşinat prima dată când Ted, devenit Chloe, a ieşit pe stradă îmbrăcat în haine de damă.

Era chiar în stare să pună punct relaţiei. „Aş fi putut renunţa la tot, însă am avut un moment în care m-am gândit la angajamentul pe care mi l-am luat când m-am căsătorit, lucru care mi-a dat forţă să rămân în continuare în căsnicie", a povestit Renee. Şi copiii au cântărit mult în această decizie.

Cuplu nu se descrie ca şi fiind într-o relaţie de lesbiene, deoarece nu mai întreţin relaţii sexuale. Nu mai sunt căsătoriţi legal, însă îşi impart responsabilităţile şi iau deciziile împreună, ca un cuplu.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite