Huawei prezintă „cel mai puternic smartphone quad core din lume“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huawei Ascend D
Huawei Ascend D

Huawei a prezentat la Congresul Mondial al Mobilităţii de la Barcelona smartphone-ul autodenumit „cel mai puternic telefon quad core din lume": Ascend D.

Gadgetul are un ecran de 4,5 inci, cu un display HD 720p şi un procesor quad core dezvoltat chiar de către chinezi, care rulează la o frecvenţă de 1,5 Ghz.
Smartphone-ul are o cameră foto de opt megapixeli şi una frontală de 1,3 megapixeli. Evident, dispozitivul are Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Alte două smartphone-uri

Pe lângă Ascend D, Huawei a prezentat şi D XL şi D1. XL este o variantă cu o autonomie a bateriei mult mai mare decât a lui Ascend D, acumulatorul având 2.500 de miliamperi.

Ascend D 1 este un smartphone mai ieftin şi mai puţin performant, raportat la monştri quad core prezentaţi la Barcelona. Totuşi, comparat cu gadgeturile actuale, Ascend D1 se descurcă excelent: procesor dual core 1.5 Ghz şi o baterie de 1.670 miliamperi.

Seria Ascend D va fi disponibilă în al doilea trimestru al lui 2012 în Europa, iar Ascend D1 va fi lansat în aprilie. Producătorul chinez nu a oferit încă un preţ.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite