Horoscop de Paște: află dacă te afli într-o zodie „păcătoasă”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ispita vine în funcție de zodie, susțin astrologii
Ispita vine în funcție de zodie, susțin astrologii

Unii cad mai ușor în ispită, alții sunt mai rezistenți în fața păcatului. Eva.ro a evidențiat care zodii sunt mai predispuse abaterii de la „drumul cel drept”. Află și tu cât de păcătoasă ești, în funcție de ziua în care te-ai născut.

1. Berbec. Eşti foarte impulsivă şi poţi păcătui prin cuvinte aruncate fără să te gândeşti prea mult. Nici să ţii post nu îţi este foarte uşor pentru că întâi guşti, apoi îţi dai seama că nu ar fi trebuit.

2. Taur. Nu eşti foarte păcătoasă, singurul tău defect fiind acela de critica prea mult pe cei care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă ca tine.

3. Gemeni. Vorbeşti mult şi îţi cam place să bârfeşti. Chiar dacă ai senzaţia că este ceva inofensiv, de fapt poate provoca multe suferinţe. Încearcă să-ţi găseşti alte subiecte de discuţie pentru că a vorbi de rău pe cineva este cu siguranţă un păcat.

4. Rac. Nu eşti o persoană păcătoasă şi încerci să respecţi cât se poate de bine tradiţiile, mai ales în post. Cel mai uşor poţi păcătui când vine vorba de invidie, pentru că poţi idealiza vieţile altora. Nu uita că nimic nu este ceea ce pare!

5. Leu. Dacă orgoliul este un păcat, atunci se poate spune că eşti păcătoasă. Şi la capitolul "lauda de sine" ai ceva probleme, prin urmare ar fi indicat să te gândeşti de două ori înainte de a te ridica singură în slăvi.

6. Fecioară. Poţi fi extrem de critică şi răutăcioasă cu cei din jur. Bârfeşti destul de mult, ceea ce este cu adevărat păcat, mai ales în Postul Paştelui. Învaţă să fii mai indulgentă şi să nu mai judeci atât de mult oamenii.

7. Balanţă. Eşti foarte pofticioasă şi îţi este greu să ţii post. Dar pentru că vrei să fii pe placul celor din jur, omiţi să spui că nu ai respectat întru totul postul. Minciuna este un păcate serios!

8. Scorpion. Nu îţi poţi înfrâna poftele sexuale nici măcar în post. Se poate spune că eşti o adevărată păcătoasă din acest punct de vedere şi tinzi să dai vina pe partener pentru lipsa ta de voinţă.

9. Săgetător. Te gândeşti destul de des la ce înseamnă divinitatea, la ce înseamnă să fii un bun creştin, iar asta te determină să-ţi controlezi acţiunile şi eviţi păcatele majore.

10. Capricorn. Îţi dedici atât de mult timp muncii, încât de multe ori uiţi că unele lucruri nu sunt permise, din punct de vedere creştin. Ar fi indcat să-ţi iei un răgaz pentru a-ţi conştientiza mai bine acţiunile şi pentru a evita să păcătuieşti.

11. Vărsător. Îţi place la nebunie să încalci reguli, să fii rebelă. Când vine vorba de credinţă, tradiţii sau post, ai propria ta viziune, ceea ce te poate transforma într-o persoană care păcătuieşte destul de des.

12. Peşti. Relaţia ta cu tot ceea ce ţine de credinţă este destul de puternică şi profundă, chiar dacă nu ţii neapărat să se vadă asta. De aceea, nu prea eşti o persoană păcătoasă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite