Horoscopul dragostei: cu cine este bine să faci sex în luna februarie, în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astrologii din întreaga lume afirmă că zodiile ne pot influenţa viaţa sexuală, iar astrele îţi pot spune de multe ori ce te aşteaptă în plan erotic şi cu cine ai cele mai mari şanse să trăieşti clipe intense de plăcere.

Vă prezentăm mai jos horoscopul dragostei pentru luna februarie, realizat de eva.ro:

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viaţa ta amoroasă nu este pe primul loc pentru tine în februarie. Nu te dezlănţui aşa cum o faci de obicei, dar dacă cineva îţi face inima să bată, nu poţi totuşi să rezişti. Parteneri ideali de amor sunt nativii din săgetător şi peşti.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Marte retrograd influenţează puternic viaţa de cuplu şi te poate duce la extreme, fie că e vorba de porniri sexuale exagerate sau din contră, de o lipsă totală de interes. Parteneri ideali de amor sunt nativii din vărsător şi capricorn.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Venus intră în zodia ta, ceea ce îţi aduce sex-appeal şi te face irezistibilă pentru cei care te admiră din umbră. Viaţa ta sexuală va fi la cote înalte începând cu 8 februarie. Parteneri ideali de amor sunt nativii din balanţă şi leu.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei fi extrem de pasională la începutul lui februarie. Vei avea tendinţa să te arunci cu capul înainte, fără să te gândeşti la consecinţe, iar acestea pot fi cât se poate de serioase. Partenerii ideali de amor sunt nativii din scorpion şi fecioară.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te loveşte romantismul la jumătatea lunii februarie şi ai tendinţa de a face pasul către nopţi fierbinţi de dragoste alături de cel care îţi câştigă inima. Parteneri ideali de amor sunt nativii din balanţă sau săgetător.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Călătoriile, excursiile şi deplasările îţi aduc o posibilă aventură sexuală. Idila este la un pas de a se înfiripa, iar tu te laşi în voia clipei. Parteneri ideali de amor sunt nativii din leu şi capricorn.

Leu (22 iulie - 22 august)

Viaţa ta erotică va fi pur şi simplu pusă pe jar în această lună. Neptun părăseşte casa cuplului, în care a stat 14 ani şi te lasă să simţi dragostea palpabilă. Parteneri ideali de amor sunt nativii din berbec şi rac.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu eşti tocmai în apele tale din punct de vedere amoros şi mai ales erotic. Pasiunea şi dorinţa nebună, alternează de la o zi la alta cu lipsa de chef şi inhibiţie. Parteneri ideali de amor sunt nativii din taur şi scorpion.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Prima parte a lunii aparţine aventurilor amoroase, idilelor şi experienţelor sexuale fierbinţi. Bucură-te la maximum de această etapă "încinsă" a vieţii tale sexuale! Parteneri ideali de amor sunt nativii din gemeni şi berbec.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Venus te predispune la tot felul de nebunii, sex sălbatic şi noţi lungi de dragoste. Ai grijă însă ca nu cumva să faci victime colaterale. Cei care au deja un partener ar trebuie să se gândească de două ori înainte de a se lăsa duşi de val. Parteneri ideali de amor sunt nativii din fecioară şi taur.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Monotonia şi banalul nu au ce căuta în viaţa ta amorosă în februarie! Eşti complet revigorată şi dispusă să încerci lucruri noi, să faci noi cuceriti sau să experimentezi tot mai mult în plan sexual alături de partenerul de viaţă. Parteneri ideali de amor sunt nativii din vărsător şi gemeni.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Apetitul sexual este la cote înalte la începutul lunii februarie! Eşti plină de energie, iar asta se vede şi în pat, spre încântarea partenerului de viaţă. Dacă eşti singură, parteneri ideali de amor sunt nativii din rac şi peşti.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite