Horoscop: cum stai cu dragostea în decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop
Horoscop

Află ce îţi rezervă astrele în plan sentimental în luna sărbătorilor de iarnă. Iată horoscopul de dragoste pentru decembrie 2011!

Berbec

În luna decembrie, Venus, planeta iubirii şi stăpâna casei cuplului, este sub tensiune. Dacă ai deja un partener de viaţă, relaţia voastră poate să cunoască turbulenţe interioare sau să fie supusă unui stres exterior, precum urmărirea unor obiective greu de atins. În cazul în care eşti singură la sfârşit de an, apar flirturi şi noi iubiri, însă important este să te hotărăşti ce vrei cu adevărat. Oricum, este o lună tensionată pentru viaţa ta sentimentală.

Taur

Pentru nativii din zodia taur sunt numai veşti bune. Marte s-a instalat comod în casa iubirii şi a erotismului, aşa că pregăteşte-te pentru o revigorare a vieţii intime în cadrul relaţiei sau daca nu ai ai un partener de viaţă, pentru o nouă iubire sau peripeţii amoroase. Depinde doar de tine dacă o să fie o aventură sau o relaţie ceva mai serioasă. Oricum, în luna decembrie vei avea parte de multă pasiune, sex şi dominare.

Gemeni

Sfârşitul lunii decembrie îţi va aduce ceva proaspăt în cuplu sau, dacă eşti singură, poate aduce evenimente cu semnificaţie şi îţi poate releva înţelesuri importante. Este posibil să te reîntâlneşti cu o persoană care a însemnat ceva în trecutul tău. Nu este exclusă nici reluarea unei propuneri mai vechi.

Rac

Dacă eşi născută în zodia rac alfă că în luna decembrie ai parte de provocări şi tensiuni menite să te întărească în plan afectiv, să te facă să ştii mai bine ce ai de făcut pentru sufletul tău. A doua decadă a lunii nu este la fel de intensă, dar poate fi frustrantă. Problemele de cuplu pot fi soluţionate pe două căi: prin comunicare şi cu sprijinul prietenilor.

Leu

Predispoziţie către flirt şi joc, curiozitate, deschidere spre nou. De astfel de lucruri vei avea parte în prima decadă a lunii decembrie. Dacă în prima jumătate a lunii ai parte de unele peripeţii, în cea de-a doua jumătate, lucrurile vor decurge în favoarea ta. Vei reuşi să te pui în valoare faţă de persoanele de sex opus, să debordezi de pasiune şi să experimentezi. Este posibil să ai o aventură cu cineva de la serviciu.

Fecioară

Luna decembrie este plină de pasiune, sentimentele sunt mai intense, iar sexualitatea dă în clocot. Prima si ultima decada a lunii stau sub influenţa conjuncţiilor formate de Venus si Soare cu Pluto. Efectul plutonian este unul de intensificare: trăirile sunt mai adânci, mai ample,mai puternice, cu reverberaţii erotice deosebite. Însă, ai grijă ca tocmai tu să nu-ţi complici existenţa cu aşteptări ridicate.

VEZI AICI PREVIZIUNILE PENTRU CELELALTE ZODII

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite