Gramatică de cartier: „Mă-ta are cratimă“! Sector 7 și Krem îi învață gramatică pe internauți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sector 7 și Krem fac furori pe internet cu o melodie „gramaticală“
Sector 7 și Krem fac furori pe internet cu o melodie „gramaticală“

Sătui de tinerii care vorbesc o limbă română adaptată rețelelor sociale, băieţii de la Sector 7 şi Krem au lansat videoclipul piesei „Mă-ta are cratimă“. Acesta îi învaţă pe tineri ca măcar dacă nu vorbesc aşa cum cere cartea de gramatică, să înveţe să înjure corect gramatical.

Mesajul celor de la Sector 7 este „Data viitoare când ne înjuri, fă-o corect". Melodia se vrea a fi percepută în special de către acele persoane care pe lângă faptul că înjură aiurea pe internet, o fac și în mod greșit din punct de vedere gramatical. Atenție! Limbajul folosit în videoclipul „educativ“ este unul licențios.

După cum spun chiar ei înșiși, Sector 7 e un colectiv de oameni „talentați, amuzanți și inventivi care au o pasiune pentru tot ceea ce ține de internet și de video". Scopul lor este de a ridica ștacheta în ceea ce privește divertismentul online de calitate, din România.

„Scopul nedeclarat este să devenim ridicol de faimoși și obscen de bogați, ca apoi să ne retragem într-o republica bananieră fără acord de extradare cu România", mai spun băieții de la Sector 7. „Din rândurile noastre fac parte scenariști, regizori, comedianți, editori, designeri, programatori și cârciumari, din București și din toată țara, care își dedică timpul liber și resursele proprii dezvoltării de proiecte video ce se adresează unui public online sătul de valorile și vedetele reciclate de canalele mainstream".

Krem este unul dintre cei mai populari concurenți ai show-ului difuzat de ProTV „Românii au talent“. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite