Google ghidează amuzant utilizatorii către ţinutul legendar Mordor din „Stăpânul Inelelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google se ţine de glume în această perioadă. După ce a marcat începutul Sărbătorilor de iarnă cu un „easter egg" (păcăleală, glumă) prin care utilizatorii care căutau pe motorul de căutare „let it snow" descopereau că ecranul se umple de fulgi, acum vine rândul aplicaţiei Google Maps, în care inginerii au introdus o referinţă la filmul „Stăpânul Inelelor".

Dacă utilizatorul se duce în Maps şi caută traseul din „The Shire" (ţinutul legendar al hobbiţilor) spre „Mordor" (destinaţia finală a inelului şi ţinutul lui Sauron) va primi un mesaj amuzant de tipul „Use caution - one does not simply walk into Mordor" („Ai grijă. Nimeni nu se plimbă până în Mordor").

Replica vine din cartea lui J.R.R. Tolkien şi este spusă de personajul Boromir. Fraza în sine a devenit cunoscută pe internet, când mulţi utilizatori au folosit-o alăturând-o unor alte poze, ca o glumă.

Nimeni nu ştie cu siguranţă de când a fost introdusă această glumă în Google Maps. Unii utilizatori ar putea să nu primească mesajul amuzant, din cauza setărilor aplicaţiei.

De asemenea, pe site-ul youtube.com a fost introdusă o opţiune prin care se poate activa ninsoarea în interiorul filmuleţelor.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite