Gesturi extreme pentru a arăta bine în ziua nunții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare femeie își dorește să arate bine în ziua nunții, iar pentru asta este dispusă să facă orice sacrificiu.

Este și cazul Jessicai Schnaider, care își dorea să fie perfectă în ziua nunți. Pentru ca acest lucru să fie posibil, femeia trebuia să țină o dietă drastică. Zis și făcut.

Viitoarea mireasă a început dieta K-E care constă în 800 de calorii pe zi. Mai exact, în zece zile femeia se alimentează cu ajutorul unui tub atașat la nas.

image

Soluţia este depusă în stomac prin sonda nazo-gastrică, oferind suficiente proteine  pentru a supraviețui și suprimă astfel pofta de mancare.

Dieta dă rezultate rapide pentru că toată grasimea din organism este arsă printr-un proces numit cetoza.

Dieta este deja populară în Italia și Spania, dar și în Marea Britanie.

Doctorul nutriționist Oliver Di Pietro practică această dieta într-o clinică din Florida.

"Apetitul scade considerabil cu ajutorul acestei diete. Pacientului nu îi mai este deloc foame pe o perioadă de 10 zile", spune medicul.

Dar, ca orice încercare de a pierde în greutate, procesul este departe de a fi usor sau confortabil.

În perioada de zece zile a dietei, pacienţii trebuie să poarte o pungă cu proteine și lichide de unde tubul se alimentează.

Lipsa de energie, respirația urât mirositoare și constipația sunt doar unele dintre efectele secundare ale acestei diete, informează Daily Mail.

Psihologii sunt îngrijorați că o astfel de pierdere rapidă de greutate poate să aibă efecte negative asupra psihicului pacientei.

Psihanalistul Bethany Marshall din Beverly Hills, California, a explicat: "Dacă pierdeți în greutate prea repede, mintea voastră nu va fi capabilă de a se adapta cu noua înfățisare a voastră, mai slabă."

Jessica spune că este mulțumită de rezultatele rapide ale dietei și ca nu regretă ceea ce a făcut.

"Mi-a fost greu. Zece zile nu am mâncat nimic. Lumea mă întreba daca sunt bolnavă și eu trebuia să explic că nu sunt pe moarte, sunt bine", povesteste mireasa.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite