Gestul incredibil care-ţi demonstrează că partenerul te iubeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi multe femei se enervează atunci când, după ce au făcut dragoste, partenerul adoarme, specialiştii explică faptul că acest lucru ar trebui să le facă fericite.

Să-ţi întrebi partenerul dacă te iubeşte imediat după ce aţi făcut dragoste este cea mai mare greşeală şi poate duce la certuri spun specialiştii. De necrezut este că dacă partenerul adoarme după ce aţi întreţinut relaţii sexuale, acesta este un semn că vă iubeşte, potrivit „The Daily Mail".

Mai exact, cercetătorii de la Universitatea din Michigan şi de la Colegiul Albright din Pennsylvania (SUA) susţin că obiceiul de a adormi îmediat după o partidă de sex semnifică de fapt afecţiune şi dorinţă de consolidare a relaţiei.

„Să adormi înaintea partenerului poate fi o cale inconştientă să excluzi orice discuţie despre un angajament serios după sex. Dar asta nu înseamnă că nu te gândeşti la aceste discuţii", a explicat cercetătorul Susan Hughes.

În plus, s-a constatat că cei care nu adorm se gândesc deja la cum să fie următoare „victimă". În schimb, cei care adorm se simt confortabil în relaţie şi nu se gândesc să mai experimenteze.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul femeilor.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite