GALERIE FOTO Istoria neagră a oraşului New York: Poliţia publică imaginile cu crimele care au lovit metropola acum un secol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Departamentul de Poliţie al oraşului New York şi-a făcut publice arhivele şi a pus în circulaţie unele dintre cele mai dure fotografii ale metropolei: imaginile cu crimele care au lovit New York-ul la începutul secolului trecut.

Pe site-ul Departamentului sunt disponibile acum 1.326 de fotografii care ar putea înspăimânta multe persoane. Imaginile au fost realizate între 1915 şi 1930 şi conţin o mulţime de cadavre, mame îndurerate şi portrete ale criminalilor vremii.

Fotografiile arată o istorie diferită a New York-ului, una care nu este cuprinsă în filmele romanţate despre metropolă. Ele vorbesc despre un timp când anarhia era pe cale să se instaureze, iar crimele se ţineau lanţ.

Pe lângă imaginile cu crimele, arhivele fotografice ale New York-ului sunt disponibile de luna trecută. Municipalitatea oraşului a pus la dispoziţie oamenilor 870.000 de imagini istorice. Deşi pozele pot fi văzute la Muzeu, pentru a cumpăra un print de 8 centimetri pe 10 centimetri, oamenii trebuie să plătească 45 de dolari.

Iată o galerie foto cu imaginile cutremurătoare. Atenţie, unele pot fi şocante.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite