GALERIE FOTO Iahtul care va găzdui creierele luminate de la Facebook şi Google, dar care nu pot obţine viză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul BlueSeed ar ptuea deveni realitate în 2013
Proiectul BlueSeed ar ptuea deveni realitate în 2013

O companie californiană doreşte să îmbunătăţească şi să transforme imigraţia în Statele Unite cu ajutorul unor bărci care ar funcţiona ca sediu pentru companii de tehnologie. BlueSeed doreşte să construiască aceste bărci uriaşe pe care să le acosteze pe mare.

Şeful companiei BlueSeed a declarat că multe capete luminate ar dori să lucreze în Silicon Valley, dar nu pot obţine viza pentru Statele Unite. Max Marty, şeful BlueSeed, a fost chiar el în această situaţie, fiind fiul unor cubanezi veniţi în Statele Unite, iar după terminarea facultăţii a fost forţat să părăsească ţara.

Compania a proiectat mai multe modele: oraşe, platforme de petrol şi vase comerciale. Conform reprezentanţilor BlueSeed nava ar putea să găzduiască 1.000 de persoane şi va fi poziţionată la 19 kilometri în Golful San Francisco, adică în apele internaţionale, libere de orice constrângere a frontierelor, scrie presa britanică. Pentru a ajunge pe uscat, angajaţii ar urma să primească vize turistice sau de afaceri, care sunt mai simplu de obţinut.

Proiectul BlueSeed ar ptuea deveni realitate în 2013

Vezi o galerie foto cu schiţele proiectului

Realitate în 2013?

Pe lângă avantajele găzduirii creierelor luminate, vaporul ar încuraja şi afacerile locale, toate proviziile de hrană urmând să fie cumpărate din interiorul statului California. În plus, un elicopter va fi prezent pe iaht mereu pentru a asigura transportul de urgenţă.

Proiectul BlueSeed ar ptuea deveni realitate în 2013

BlueSeed urmează să strângă aproape 30 de milioane de dolari pentru a porni proiectul, pe care intenţionează să-l pună în practică începând cu 2013.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite