GALERIE FOTO Cea mai bizară cină din lume: japonezul care şi-a gătit organele sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucătar japonez şi-a oferit organele sexuale invitaţilor la ziua lui, pentru a fi mâncare. El a făcut operaţie de înlăturare a penisului şi scrotului şi le-a gătit apoi.

Mao Sugiyama se descrie drept asexual, locuieşte în Tokio, şi a gătit, asezonat şi servit organele sale genitale la un banchet din oraşul său natal de luna trecută.

Povestea a început cu un mesaj pe Twitter din partea lui Sugiyama pe 8 aprilie. „Îmi ofer organele sexuale (penisul, testiculele şi scrotul) drept cină în valoare de 1.250 de dolari. Sunt japonez. Organele au fost înlăturate când am împlinit 22 de ani. Nu am boli sexuale şi organele erau funcţionale. În acea vreme nu primeam tratament cu hormoni. Lungimea penisului în erecţie era de 16,1 centimetri. Primul cumpărător le va obţine pe toate, dar iau în calcul şi vânzarea către un grup. Le voi prepara şi găti după cerinţele cumpărătorului", scria japonezul.

Mesajul său a generat atât de multă atenţie, încât Mao a ţinut un banchet public, unde a vândut şase platouri pentru 250 de dolari fiecare. Şase oameni s-au înscris, iar cinci au ajuns.

Cei care au achiziţionat cina bizară au trebuit să semneze un document, potrivit căruia îl eliberau de orice responsabilitate pe bucătar. Deşi unii japonezi au protestat, autorităţile nu au putut face nimic, deoarece canibalismul nu este ilegal în Japonia.

Iată galeria foto cu cina servită şi gătită de către japonez. Atenţie IMAGINI CARE AR PUTEA FI ŞOCANTE

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite