Fujitsu a prezentat un smartphone ultraputernic şi cu cea mai bună cameră foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul japonez Fujitsu a prezentat la CES 2012, târgul internaţional de electronice din Las Vegas, prototipul unui telefon extrem de performant şi cu o caracteristică specială: este rezistent la apă.

Fără să-i dea un nume, Fujitsu spune despre gadget că are un procesor cu patru nuclee Nvidia Tegra 3, potrivit pentru pasionaţii de jocuri. Tot pentru aceştia, există un ecran uriaş, de 4,6 inci HD.

O altă caracteristică impresionantă a dispozitivului ar fi camera foto de 13,1 megapixeli, una dintre cele mai performante de pe piaţă.

În plus, în momentul când va fi lansat, telefonul va fi dotat cu sistemul de operare Ice Cream Sandwich, pe care majoritatea producătorilor intenţionează să-l introducă pe dispozitivele sale.

Până acum Fujitsu nu a reuşit să-şi introducă telefoanele pe pieţele din Statele Unite sau Europa, rămânând mai mult pe piaţa locală din Japonia. Dacă totul va merge aşa cum doresc japonezii, gadgetul va fi prezentat oficial şi în formă finală la Congresul Telefoanelor Mobile de la Barcelona, care se va desfăşura în februarie.

Citeşte şi alte ştiri de la CES 2012

Giganţii IT se luptă în Las Vegas

Acer lansează cel mai subţire laptop din lume

LG face alianţă cu Google TV

Avanpremieră CES 2012

FOTO VIDEO Tehnologie verde: încărcătorul de telefoane mobile care funcţionează doar cu apă

Lenovo anunţă primul său televizor cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Huawei prezintă cel mai subţire telefon din lume

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite