Fostă Miss în Columbia, şapte ani de închisoare pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angie Sanclemente Valencia   FOTO: elmundo.es
Angie Sanclemente Valencia FOTO: elmundo.es

Modelul Angie Sanclemente Valencia, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnată la şapte ani de închisoare în Argentina, pentru coordonarea unei reţele internaţionale de trafic de droguri, informează BBC.

Angie Valencia a fost acuzată că l-a ajutat pe prietenul ei să recruteze tinere pentru a transporta ilegal droguri în Europa, via Mexic. Modelul a negat acuzaţiile şi a afirmat că a venit în Argentina pentru a se mărita şi nu pentru a face trafic cu droguri.
Prietenul ei, argentinianul Nicolas Gualco, a fost şi el condamnat la şapte ani de închisoare, iar alţi complici au primit sentinţe similare.
Acuzarea a afirmat că Sanclemente, arestată în mai 2010 la Buenos Aires, coordona reţeaua internaţională de trafic de droguri.
Ancheta poliţiei argentiniene a fost declanşată după arestarea la Cancun a unei complice, în timp ce încerca să se îmbarce într-un avion având în bagaje 55 de kilograme de cocaină.

Sanclemente a câştigat în 2000 titlul de Coffee Queen, însă acesta i-a fost retras după ce s-a descoperit că era măritată şi încălcase regulile de înscriere în concurs.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite