Fiona, prima tabletă de jocuri din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tabletele nu au fost considerate niciodată gadgeturi potrivite pentru jocuri, dar unii producători prezenţi la Târgul de Tehnologie din Las Vegas vor să transforme această preconcepţie. Cei de la Razer au venit cu tableta Fiona, dotată cu două manete pentru a controla jocurile mai bine.

În plus, caracteristicile tabletei sunt potrivite pentru jocuri performante. În fiecare parte a tabletei există un joystick cu patru butoane, un buton de start şi două alte butoane de mari dimensiuni. Conform producătorului, Fiona are un procesor Intel Core I7 pe care ar putea fi jucate Assassin's Creed,Warhammer 40.000: Space Marine şi Tom Clancy HAWX 2.

Tableta rulează un sistem de operare Windows 7 şi tableta mai poate fi folosită cu ajutorul ecranului tactil, în caz că manetele nu sunt potrivite sau apreciate de către utilizator.

Fiona nu este un produs destinat vânzării încă, fiind doar un concept curajos, care-şi găseşte o nişp proprie. Cel mai probabil, dispozitivele de la Razer vor fi lansate la finalul anulului şi vor costa aproximativ 850 de euro.

Razer a mai prezentat în Las Vegas şi un laptop special pentru jocuri, care concurează cu cele Alienware. Acesta va fi lansat la finalul acestei luni şi va costa aproximativ 2.500 de euro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite