Femeile şi-ar da inteligenţa pe sâni mai mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu realizat recent în Marea Britanie arată că o treime dintre femei ar renunţa la materia cenuşie pentru o măsură mai mare la sutien, relevă „The Huffington Post".

Sondajul online la care au răspuns 1.100 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani a arătat că, spre deosebire de un IQ ridicat, sânii mai mari le-ar face pe 24% din reprezentantele sexului frumos „mai fericite".

În plus, 44% din femeile care au fost chestionate au declarat că ar prefera să fie mai slabe în loc de mai deştepte. Dintre acestea, mai bine de jumătate au precizat că un corp de top-model le-ar oferi mai multă încredere în ele. Sondajul sugerează şi faptul că dorinţele femeilor sunt puternic influenţate de ceea ce cred ele că şi-ar dori bărbaţii. Astfel, mai bine de jumătate dintre reprezentantele sexului frumos consideră că potenţialii parteneri  şi-ar dori ca ele să aibă sânii cât mai mari, dar şi că aceştia sunt interesaţi, în general, de felul în care arată, nu de cât de inteligente sunt.

Nu doar bărbaţii sunt impresionaţi de calităţile fizice, ci şi şefii, mai cred femeile. Astfel, 49% din respondente au precizat că, dacă sunt atrăgătoare, au mai multe şanse să promoveze în carieră. Studiul britanicilor este susţinut de un altul, realizat în 2011, care a arătat că femeile mai slabe câştigă mai bine decât cele cu o siluetă nu chiar de invidiat.

79% din femei consideră că sunt judecate mai degrabă după felul în care arată, şi nu după nivelul inteligenţei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite