Femeia-monstru, la joacă cu nepotul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Connie Culp
Connie Culp

Connie Culp (foto), 52 de ani, trăia în 2004 drama vieţii ei, fiind împuşcată în cap de propriul soţ. După patru ani a reuşit să facă un transplant facial, primul din SUA, iar acum reîncepe să trăiască normal.

Ea a făcut primele mărturisiri după operaţie. Connie povesteşte cum s-a izolat de restul lumii după ce propriii copii i-au spus că e un monstru. Nu putea obliga oamenii să-i stea în preajmă, ţinând cont de faptul că buza de sus, nasul, partea superioară a gurii, un ochi şi ambii obraji i-au fost distruşi de glonţ. Acum, după ce faţa i-a fost cât de cât „reparată", se poate juca cu nepoţelul ei, Maddox (4 ani), iar acest lucru o ajută să meargă mai departe.

Chiar dacă situaţia s-a îmbunătăţit, femeia nu poate şterge trecutul cu buretele. „Toată lumea crede că mă simt mai bine după transplant şi că voi  încerca să uit ce s-a întâmplat. Acum, trebuie să lupt cu amintirile şi mă întreb de ce trebuia ca tocmai eu să am nevoie de un astfel de transplant", spune ea, citată de presa britanică.

În ciuda a ceea ce s-a întâmplat, femeia îşi iubeşte soţul, însă nu a putut să rămână căsătorită cu el. „Probabil că o să îl iubesc mereu. El este tatăl copiilor mei, însă am ştiut că mariajul trebuie să se termine", mărturiseşte Connie Culp. În mai s-a oficializat despărţirea lor. Bărbatul nu a trecut însă peste incident şi deşi a făcut închisoare nu îşi asumă vina, culpabilizând pe oricine altcineva.

Vezi cum arată acum Connie Culp, la trei ani după intervenția chirurgicală, aici

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite