Fanii Android stau cu sufletul la gură: cel mai puternic telefon Samsung ar putea fi lansat în două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vitrina care a provocat rumoare printre fanii Android
Vitrina care a provocat rumoare printre fanii Android

Presa internaţională vorbeşte de ceva timp despre viitorul smartphone-vedetă de la Samsung, Galaxy S III. Ultimele informaţii, dau ca sigură o lansare în următoarele zile, deşi acest lucru ar fi surprinzător.

Potrivit blogului de tehnologie Gizmodo, reclamele unui magazin londonez vorbesc despre un nou dispozitiv Samsung care va fi lansat pe 30 martie. Blogul a publicat o fotografie trimisă de un cititor, cu vitrina magazinului. Ar fi surprinzător ca sud-coreenii să lanseze mobilul la finalul acestei luni, deoarece zvonurile vorbeau despre aprilie sau mai.

Cu toate acestea, ar putea fi vorba şi despre alte dispozitive, nu numai Galaxy S III. Ar putea apărea o tabletă, dar specialiştii britanici îşi amintesc că Phones 4U, magazinul care a afişat acest banner, a avut exclusivitate în cazul lansării lui Samsung Galaxy Nexus, primul smartphone cu Ice Cream Sandwich.

Acesta va avea un ecran de 4,7 sau 4,8 inci, un procesor quad core Exynos de 1,5 sau 1,8 Ghz şi un display Super AMOLED HD. De asemenea, s-a zvonit, deşi probabil nu va fi cazul, că viitorul Galaxy S va avea suport pentru filme 3D.

Cu siguranţă, sistemul de operare va fi Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ultima lansare a celor de la Google în materie de sisteme mobile. Camera foto ar putea ajunge până la 12 megapixeli, iar conexiunea 4G.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite