FOTO Familia regală din Marea Britanie, făcută de ruşine: verişoara ducesei Kate Middleton, goală în club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal de proporţii zguduie Marea Britanie în aceste zile, după ce în presa din Albion au apărut mai multe fotografii nud cu o verişoară a ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Katrina Darling, o tânără de 21 de ani care este verişoara soţiei prinţului William, a inclus însemnele Casei Regale britanice în cadrul unui show pe care l-a susţinut într-un club de noapte din New York. Tânăraşi-a început recitalul purtând o rochie roşie, mănuşi aurii şi o micuţă coroană pe cap. De pe corpul fetei, primul a căzut steagul britanic, pe care îl avusese legat în jurul taliei. Scoţându-şi rochia, tânăra a dezvăluit un costum de baie din două piese, de culoare roşie, al cărui model imita mantia purtată de regina Angliei, în 1953, la ceremonia încoronării.

image

La final, doar însemnul regalităţii i-a rămas prins în păr, în timp ce zonele intime erau acoperite de stickere roşii. Mai mult, show-ul tinerei a purtat numele de „God Save the Queen". Potrivit presei britanice, Katrina este verişoară de gradul II a Ducesei şi spune că nu a cunoscut-o niciodată pe Kate.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite