Facebook se pregăteşte „de un război lung şi costisitor“ cu Yahoo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, se laudă cu stabilitatea reţelei
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, se laudă cu stabilitatea reţelei

După războiul patentelor din lumea telefoanelor inteligente, între Apple şi Samsung, reţelele sociale sunt ultimul teatru de război al patentelor. De data aceasta, Yahoo acuză Facebook că ar fi încălcat 13 invenţii.

Într-un document intern trimis şefilor Facebook, compania avertizează că aceste acţiuni ar putea avea o urmare dură asupra unor operaţiuni ale reţelei sociale şi ar putea însemna că Facebook va plăti despăgubiri dure celor de la Yahoo, scrie „The Daily Mail".

Cu toate acestea, reprezentanţii Facebook vorbesc de această situaţie doar în cazul celui mai rău scenariu, menţionând că în mod normal „nu credem că finalitatea acestor probleme cu care ne confruntăm va avea un efect material advers asupra noastră". Această avertizare vine în interiorul documentelor trimise reglementatorului financiar din SUA, Securities and Exchange Commission.

Facebook menţionează că dacă Yahoo va începe un proces pentru a dovedi că le-au fost furate patentele, va urma o luptă care va consuma resurse financiare şi timp. Cu toate acestea, ei menţionează că se confruntă cu procese privind patentele de invenţie mereu. De fiecare dată când au introdus un produs nou, mai mulţi reprezentanţi din industria de internet au considerat că patentele le-au fost încălcate.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite