Facebook ar putea găzdui cazinouri online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazinourile de pe Facebook vor funcţiona cu bani reali
Cazinourile de pe Facebook vor funcţiona cu bani reali

Facebook ar putea găzdui pe site-ul său cazinouri online în viitorul apropiat, anunţă presa britanică. Cazinourile ar urma să fie aplicaţii reale, cu bani reali, nu simple jocuri în interiorul platformei.

Conform eGaming Review, Facebook este în negocieri cu peste 20 de experţi în pariuri şi consultanţi din industria jocurilor de noroc. Se pare că printre favorite se regăsesc firmele Gamesys şi 888. Reprezentanţii Facebook nu au confirmat informaţia, dar nici nu au negat-o.

Editorul eGaming Review, James Bennett, a declarat că „Facebook caută noi surse de venit, iar industria jocurilor de noroc are nevoie de noi pieţe. Mai este multă muncă de făcut şi mai ales trebuie stabilite procentajele pe care reprezentanţii cazinourilor le vor acorda Facebook. În plus, mai există problema folosirii cazinourilor de către minori".

Facebook a reacţionat în momentul când reprezentanţii presei au sugerat că această afacere ar putea periclita siguranţa copiilor. „Ţelul nostru este să avem un mediu sigur şi potrivit pentru tineri. Acesta este un principiu fundamental la Facebook".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite