Facebook a lansat o funcție nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Zuckerberg, co-fondatorul rețelei Facebook
Mark Zuckerberg, co-fondatorul rețelei Facebook

Facebook a lansat o funcţie nouă pentru grupuri, care le permite utilizatorilor să afle numele persoanelor care au vizualizat o postare sau o fotografie dintr-un grup, respectiv ora la care au văzut-o.

Potrivit Business Insider, după ce mai mulţi utilizatori au sesizat introducerea acestui serviciu de informare, blogul de specialitate techcrunch.com a scris că reprezentanţii Facebook au confirmat introducerea funcţiei, citând un comunicat remis de reprezentanţii companiei.

Totuşi, cei de la Facebook i-au asigurat pe utilizatori că funcţia „seen by" („văzut de") este disponibilă doar pentru pozele care însoţesc postările dintr-un grup, nu şi pentru pozele pe care un cineva le pune pe profilul personal.

"Seen by" apare ca un buton care, odată accesat, afişează lista cu numele persoanelor care au "văzut" fotografia sau postarea respectivă, precum şi ora la care acest lucru s-a întâmplat.

Sursa citată notează că mulţi utilizatori de Facebook s-au arătat deranjaţi de noua funcţie, motivând că aceasta îi stânjeneşte şi că le încalcă, într-un fel sau altul, dreptul la confidenţialitate.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite