Facebook a lansat o aplicaţie de fotografie, asemănătoare cu Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook a anunţat lansarea unei aplicaţii pentru fotografii, realizată special pentru dispozitivele mobile.

Programul, numit Facebook Camera, permite utilizatorilor să distribuie imaginile mai uşor şi la o rezoluţie mai bună.

Odată lansată aplicaţia, aceasta permite vizualizarea fotografiilor prietenilor, imaginilor proprii şi are opţiuni de distribuire a fotografiilor. Aplicaţia permite celor care au un iPhone sau un iPad să urce mai multe fotografii deodată de pe mobil.

Potrivit surselor presei internaţionale, aplicaţia a fost proiectată înainte de achiziţia Instagram, care permite aceleaşi mişcări. Cu toate acestea, site-ul mashable.com a spus că înţelege acum cumpărarea Instagram: „După ce am testat Facebook Camera, m-am întrebat cum ar fi vrut Facebook să concureze cu Instagram prin această aplicaţie?", au scris cei de la Mashable. De asemenea, analiştii au comparat achiziţia Instagram cu momentul când Google a cumpărat YouTube deşi avea propriul serviciu, Google Video, dar care nu mergea foarte bine.

Facebook Camera vine şi cu 15 filtre pentru editarea imaginilor. De asemenea, fotografiile pot fi tăiate înainte de publicare.

Nu se ştie când Facebook va scoate o versiune şi pentru Android sau Windows Phone. Pentru a instala pe iOS este necesară versiune 4.3 sau mai nouă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite