Facebook a blocat contul unei femei care a postat poze cu fiul ei. Vezi de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții Facebook au fost obligați să-și ceară scuze în fața unei femei, dupa ce aceasta a acuzat rețeaua de socializare că a avut o reacție anormală cand i-a șters pozele publicate pe contul său.

Diana Cornwell din Carolina de Nord a postat pe contul ei de Facebook poze cu baiețelul ei in vârsta de 7 ani, bolnav de sindromul Down.

La următoarea conectare pe Facebook, ea a primit mesaje de la echipa de monitorizare a Facebook, spunând că imaginile au încălcat acordul de utilizare al acestuia.

Dupa aceea, contul sau a fost dezactivat timp de trei zile, până când ea a șters fotografiile. Cei de la echipa de moderare i-au scris că trebuie să-și steargă pozele care contin "instigării la ura, amenințări sau aduc prejudicii altor useri".

image

Femeia a fost șocantă, întrucât nu era nimic în neregulă cu acele fotografii.

După ce a luat legătura cu reprezentanții rețelei de socializare și le-a cerut epxlicații, Diana a primit scuze din partea acestora, care au invocat "eroarea umană".

Femeia e de părere că scuzele nu sunt de ajuns și crede că forumul ar trebui să ia măsuri pentru ca așa ceva să nu se mai întample niciodata, scrie Daily Mail.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite