Facebook Buffy ar putea fi o nouă revoluţie a lui Mark Zuckerberg. Vezi aici despre ce este vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, vrea să se lanseze în diverse domenii
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, vrea să se lanseze în diverse domenii

Toate telefoanele inteligente din acest moment au o aplicaţie pentru Facebook, dar revista PC Mag spune că reţeaua socială a lui Mark Zuckerberg se pregăteşte să lanseze un telefon mobil împreună cu producătorul taiwanez HTC.

Conform surselor site-ului telefonul, care are numele de cod „Buffy" ar putea fi lansat în urmatoare 12 - 18 luni şi, spre deosebire de celelalte smartphone-uri moderne, va fi conceput pronind de la ideea de socializare online, reţele sociale şi aplicaţii speciale pentru Facebook.

HTC a întrecut Samsung

Facebook a ales HTC în dauna coreenilor de la Samsung, care erau favoriţii principali iniţial. Sursele apropiate proiectului au spus că dispozitivul va fi construit în jurul platformei Google Android, dar va fi vorba de un sistem de operare radical modificat. Această abordare a fost aleasă şi de cei de la Amazon când au realizat tableta Kindle Fire.

Printre opţiunile pe care le-ar putea avea gadgetul ar putea să se numere o aplicaţie care postează pozele direct pe Facebook după ce au fost făcute cu camera foto sau o sincronizare a contactelor din agenda telefonului cu cele de pe Facebook. Opţiunile nu sunt tocmai noi, deoarece unele telefoane inteligente au această posibilitate. De altfel, mai multe dispozitive au butoane speciale de Facebook.Printre ele se numără telefoanele HTC Salsa şi Cha Cha sau dispozitivele mobile de la Motorola.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite