Ce jocuri preferă femeile și bărbații pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile sunt captivate de jocurile Farmville/ Cityville, pe care le accesează atât în timpul săptămânii, cât și în weekend
Femeile sunt captivate de jocurile Farmville/ Cityville, pe care le accesează atât în timpul săptămânii, cât și în weekend

Peste jumătate dintre utilizatorii Facebook accesează jocuri, preferințele fiind diferite în funcție de sex. Astfel, femeile sunt fane Farmville/ Cityville, în timp ce bărbaţii preferă jocurile sportive şi pokerul.

Un studiu efectuat de Love Plus arată că majoritatea reprezentanţilor categoriei de vârstă 18-35 ani, din zona urbană, au cont de Facebook (86,5%), iar dintre aceştia 46,9% accesează jocurile. Farmville, Cityville, Mafia Wars, FIFA Manager şi The Sims Social sunt cele mai accesate jocuri.

În top se situează Farmville (91,2%), poker (36,9%) şi jocurile sportive (37,9%), care sunt accesate atât de bărbați, cât și de femei. Preferințele în funcție de sex arată că Farmville/ Cityville, precum şi jocurile simple, de genul bubble/cubes, sunt cele mai dese opțiuni ale femeilor. În schimb, bărbaţii preferă jocurile sportive şi pokerul.

Femeile dedică mai mult timp jocurilor

Majoritatea femeilor (45,6%) dedică 15-30 minute unei sesiuni de joc pe Facebook, în timp ce 31,5% dintre bărbaţi petrec 5-15 minute pe sesiune. Femeile se joacă atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend. În schimb, bărbaţii preferă să se joace mai degrabă în timpul săptămânii, după serviciu (27,6%) sau în weekend (30,5%).

Utilizatorii cunoscutei rețele de socializare declară că jocurile reprezintă un mod plăcut de petrecere a timpului, iar această observaţie este valabilă indiferent de sex, vârstă sau mărimea oraşului. Mai mult, dacă bărbaţii sunt atraşi de competiţia cu prietenii sau cu alţi jucători (61,1%), încercând mereu să obţină cel mai bun scor, femeile caută interacţiunea cu prietenii şi dorinţa de a fi mereu la curent.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite