Facebook le-a făcut să ia măsuri drastice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook, cea mai populară platformă de socializare din lume
Facebook, cea mai populară platformă de socializare din lume

Trei tinere au găsit în fotografiile lor de Facebook un motiv ca să-şi schimbe viaţa radical.

Jacqueline Goodchild, Ashley Weller şi Laura Jones au decis să facă câteva schimbări în viaţa lor după ce şi-au văzut fotografiile de pe Facebook.

Laura, o recepţionistă din West Sussex, a dezvoltat un complex de-a lungul timpului din cauza nasului ei. De aceea, a învăţat să pozeze într-un anumit fel pentru a-şi ascunde defectul.

Tânara se enerva de fiecare dată când un prieten îi facea o poză în care îi ieşea în evidenţă nasul cel "imperfect" şi o posta pe Facebook.

"Nasul meu era atât de mare încât oamenii mă întrebau în mod frecvent dacă mi l-am spart vreodată. Nu-mi plăcea să mă văd în poze", mărturiseşte Laura.

Aşa că, pentru a avea un nas frumos din punct de vedere estetic, fata i-a cerut mamei sale 4.000 de lire sterline ca să-şi facă rinoplastie, scrie The Sun.

La fel de şocată de cum arată în fotografii a fost şi Ashley Weller, mamă a doi copii. Deşi era conştientă că e supraponderală, femeia a avut un şoc când un prieten de-al ei a postat câteva fotografii cu ea pe Facebook.

"Mereu am avut probleme cu greutatea, dar în pozele alea păream cât o balenă. Îmi venea să mor de ruşine", mărturiseşte Ashley.

Femeia n-a mai aşteptat şi s-a dus la doctor ca să-şi rezolve problema. Ea i-a cerut medicului să-i pună un inel gastric care s-o ajute să scape de kilogramele în plus.

Jacqueline Goodchild, şoferiţă pe ambulanţă, şi-a făcut liposucţie în zona bărbiei ca să scape de grăsimea de pe faţă. Ea a luat această decizie după ce, deşi evita mereu să fie fotografiată, a fost surprinsă într-o poză alături de colegii săi. "Când a primit notificarea de la Facebook că am fost etichetată într-o fotografie, am intrat imediat şi mă rugam să nu fi ieşit prost în poză. Când mi-am văzut faţa, am fost de-a dreptul speriată. (...) Am jurat că n-o să mai las pe nimeni să-mi facă vreo fotografie niciodată. O lună mai târziu, mi-am făcut liposucţie în jurul gâtului şi bărbiei", a povestit Jacqueline publicaţiei britanice.

Vezi aici cum arată cele trei femei după operaţiile suferite!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite