FOTO Zeci de mii de oameni trăiesc în cuști ca niște câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paradoxul unei societăți! În Hong Kong, unul dintre cele mai bogate orașe ale lumii, mii de oameni trăiesc în condiții umilitoare, asemeni unor animale.

Un fotograf britanic, Brian Cassey, a surprins în imagini modul în care trăiesc foarte mulți locuitori ai uneia dintre cele mai bogate metropole, informează „The Daily Mail“. Oamenii trăiesc în cuști și împart aceeași toaletă, aceleași dușuri, în condiții mizere.

„Împărțim cuștile cu gândaci, șopârle, păduchi și șobolani. Uneori, mă tem că îmi pot intra ăn urechi“, spune unul dintre cei care au ales această variantă.
Hong Kong-ul este unul dintre cele mai aglomerate de pe Glob, cu 6.400 de locuitori pe kilometru patrat.Din cauza crizei tot mai mulți oameni au fost nevoiți să se mute în blocurile cu cuști. Acestea au stârnit un adevarat scandal pe piata imobiliara din Hong Kong. Cu toate acestea, numărul lor a continuat să crească. Oamenii preferă să doarmă aici decât să stea pe străzi.

„Temperatura în cuști este cu două-trei grade Celsius mai mare decât afară. Nu este confortabil, iar uneori nu adorm înainte de ora 5 dimineața“, a explicat bărbatul.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite