FOTO VIDEO Un artist a realizat în 35 de ani o sculptură impersionantă din 100.000 de beţe de chibrit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scott Weaver a lipit 100.000 de beţe de chibrit astfel încât să rezulte cea mai complexă sculptură de acest gen. Bărbatului i-au trebuit 35 de ani pentru a realiza această operă de artă şi încă nu a renunţat să o mai completeze.

"Rolling through the Bay" este complexul de construcţii în miniatură pe care Scott Weaver a realizat-o în 35 de ani, scrie Stumble Upon.

Acesta a pus cap la cap 100.000 de beţe de chibrit, a adăugat puţin lipici şi mai multă ingeniozitate şi a realizat un tur complet, pe care îl fac mingiile sale de ping pong, prin San Francisco.



Bărbatul estimează că a petrecut în jur de 3.000 de ore lucrând la proiectul său la care a folosit beţe de chibrit aduse din lumea întreagă.

"Am folosit diferite feluri de beţe de chibrit în funcţie de ceea ce voiam să construiesc. Am mulţi prieteni şi membri ai familiei care colecţionează pentru mine beţe de chibrit din călătorii", a declarat Weaver.



În sculptura sa se găsesc beţe de chibrit aduse din Kenya, Morocco, Spania, Germania, Italia şi multe alte ţări. Inima din interiorul Palatul Artelor Plastice este realizat din beţe pe care invitaţii le-au aruncat la nunta lui Weaver.

image
image

VIDEO

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite