FOTO Primul hotel pentru homosexuali se deschide la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În martie se va deschide primul hotel pentru homosexuali din New York. „The Out NYC" apare şi în urma legalizării căsătoriilor între cuplurile de homosexuali în acest stat.

Amplasamentul a fost denumit de către creatorii săi un „urban gay resort" şi este amplasat în cartierul Hell's Kitchen din Manhattan. Vizitatorii vor avea la dispoziţie 105 camere şi un club de noapte, despre care patronii hotelului spun că este primul club de noapte pentru gay care se deschide în New York în ultimii 15 ani, scrie Business Insider.

În planurile hotelului mai sunt proiectate trei curţi interioare şi o sală de forţă.

Camerele normale costă 250 de dolari pe noapte, iar cele în care sunt mai multe paturi şi există practic un regim motelier pornesc de la 99 de dolari. Acestea din urmă au patru paturi şi paturi pentru o singură persoană.

„Viziunea mea a fost să creez un loc de relaxare şi distracţie pentru turiştii homosexuali şi un loc pe care newyorkezii să-l poată numi acasă şi care să aducă ce-i mai bun în domeniul gastronomiei, vieţii de noapte şi designului. Bineînţeles, prietenii noştrii heterosexuali, familiile lor şi orice alte persoane decente sunt primite la The Out", a declarat managerul hotelului, David Lopez.

Vezi aici cum arată hotelul

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite