FOTOGALERIE Fata care poate avea orice chip își dorește

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Promise Tamang Phan se transformă, cu ușurință, în orice vedetă
Promise Tamang Phan se transformă, cu ușurință, în orice vedetă

Talentul ei o ajută să se transforme în oricine își dorește. Are nevoie de machiaj și de răbdare și poate deveni vedeta pe care o îndrăgește. O bloggeriță din Nepal a reușit să câștige milioane de fani, după ce a postat pe rețelele de socializare, filmulețe în care își schimbă înfățișarea.

Promise Tamang Phan continuă să uimească prin ușurința cu care se transformă în Angelina Jolie, Michael Jackson, Johnny Depp sau chiar Mona Lisa. Cu toate acestea, ea se descrie ca fiind "o tânără obișnuită, pasionată de make-up", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Pe canalul ei de Youtube are peste 580.000 de abonați și a reușit să atragă 96 de milioane de vizitatori, din iunie 2009 când s-a logat prima dată.

Vezi aici fotogaleria

image

Pe măsură ce posta în fiecare zi tutoriale la cererea fanilor săi, filmulețele au situat-o în elita celebrităților de pe YouTube. Bloggerița nepaleză s-a remarcat rapid, nu doar prin talentul ei în arta machiajului, ci și prin abilitatea neobișnuită de a imita chipurile altor persoane.

Într-un filmuleț în care se transformă în rapperul Drake, ea poate fi văzută cum își desenează fața cu pensula de machiaj și își aranjează părul, cu puțin timp înainte de a căpăta un aspect masculin. Cu ultimele retușuri, ea conturează bărbia, buzele și obrajii, apoi zâmbește încrezătoare spre camera video.

Promise Tamang Phan i-a întruchipat și pe Michael Jackson sau Johnny Depp, dar a trecut și la personaje de ficțiune, precum Neytiri, prințesa populației Na'vi din "Avatar", prințesa Jasmine, din filmul de desene animate "Aladdin" și o Barbie cu ochi albaștri.

Celelalte realizări ale sale sunt mai feminine: Megan Fox, Kate Middleton, Kim Kardashian, Adriana Lima, Selena Gomez și Lady Gaga au fost imitate de Promise.

Însă, ultima ei lucrare, postată săptămâna trecută, este, de departe, cea mai interesantă. Tânăra în vârstă de 22 de ani a recreat capodopera lui Leonardo Da Vinci: Mona Lisa. Mai întâi, Promise își șterge sprâncenele cu produse speciale, apoi aplică fard și puțină ceară pe nas, după care face câteva retușuri cu mișcări precise. Promise începe să semene cu misterioasa femeie din pictura lui Da Vinci. După mai multe linii de contur, capodopera ei este gata, iar Promise ține în mâini o ramă aurie care îi încadrează chipul, întocmai ca în portretul celebrului pictor.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite