FOTOGALERIE Care este secretul şocant al acestor femei superbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chamila „Chami" Asanka
Chamila „Chami" Asanka

Tot mai multe femei frumoase şi necunoscute şi-au făcut, în ultimul timp, loc în revistele de modă din întreaga lume şi chiar pe podiumurile de prezentare. Însă, datorită secretului lor, au devenit peste noapte celebre şi au atras privirile criticilor.

Aceste modele superbe s-au născut de fapt bărbaţi, unii preferând să-şi facă schimbare de sex, în timp ce alţii preferă să trăiască precum o femeie, chiar dacă au organe genitale masculine. Iată mai jos un top al femeilor superbe care s-au născut bărbaţi:

1. Andrej Pejic

În vârstă de 20 ani, este un tânăr australian de origine sârbă care face senzaţie pe catwalk-urile internaţionale. Bărbatul este noua vedetă din lumea modei, iar în 2010 a fost "mireasa" colecţiei lui Jean Paul Gaultier. A fost inclus pe locul 18 în Top 50 Modele Masculine, realizat de models.com, în timp ce deţine şi locul 98 în clasamentul FHM al celor mai sexy 100 de femei din lume în 2011.

2. Lea T.

Adevăratul nume al modelului brazilian este Leandro Cerezo, dar acest lucru nu a împiedicat-o să devină una dintre cele mai faimoase modele transexuale, care activează în industrie. Lea a fost numită muza lui Givenchy. Ea a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la Rio de Janeiro în 2011, acaparând toată atenţia după ce a defilat într-o prezentare de costume de baie.

Lea T.

3. Claudia Charriez

Cu toate că este greu de crezut, Claudiua este, de fapt, bărbat. Transsexualitatea nu a oprit-o pe Claudia Charriez din a deveni un model internaţional de top, cu toate că a fost eliminatp de la America's Next Top Model 2008. În schimb, în anul 2009 a reuşit să câştige concursul America's Next Top Transsexual Model.

4. Isis King

Născută în anul 1985 şi fiind botezat Darrell Walls, modelul american Isis King şi-a câştigat notorietatea când a devenit primul transsexual care a participat la emisiunea America's Next Top Model. Isis a concurat la două ediţii ale emisiunii.

5. Florencia De La V

Argentinianca Florencia De La V s-a născut în anul 1976 ca Roberto Carlos Trinidad, dar cu timpul a devenit un transsexual celebru. De La V a apărut în telenovele, reviste şi ziare, iar la un moment dat a deţinut funcţia de editor al unei publicaţii. S-a căsătorit şi are doi copii gemeni, concepuţi cu ajutorul unei mame-surogat.

Claudia Charriez

6. Sirapassorn Atthayakorn

Este originară din Thailanda şi a câştigat concursul „Miss International Queen", concurs de frumuseţe exclusiv pentru transsexuali, la ediţia din 2011.

7. Chamila „Chami" Asanka

Modelul din Sri Lanka este o debutantă în lumea modei. Totodată, a fost concurentă la ediţia din 2011 a concursului „Miss International Queen".

Citiţi şi:

Secretul murdar al unei profesoare. Ce făcea noaptea pentru a se întreţine

A aflat de la televizor secretul ascuns al părinţilor săi

SECRET TERIBIL Ce a aflat, după 23 de ani, o tânără despre mama ei

8. Caroline „Tula" Cossey

Caroline (adică Barry Kenneth Cossey) este un model englez care a avut un mic rol într-un film cu James Bond. A pozat în PLAYBOY şi a scris o carte autobiografică despre experienţa sa ca transsexual, numita „I Am A Woman".

9. Roberta Close

Roberta a fost primul model transsexual care a pozat într-o ediţie a revistei Playboy din Brazilia. După ce a trecut prin toată seria de intervenţii chirurgicale pentru schimbarea de sex, Close a pozat într-o revistă braziliană pentru bărbaţi, numita „Sexy", şi a fost votată „Cea mai frumoasă femeie din Brazilia".

Malika

10. Malika

Malika s-a nascut în India şi a suferit cel puţin patru intervenţii chirurgicale şi nenumărate alte proceduri medicale pentru a deveni femeie. În anul 2011, ea a devenit primul indian care urmează să fie ales pentru a participa la concursul anual Miss International Queen din Thailanda.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite