Elvis Presley şi Marilyn Monroe prind viaţă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marlyn Monroe
Marlyn Monroe

Starurile Elvis Presley şi Marilyn Monroe sunt protagoniştii unor jocuri online concepute pentru persoanele de peste 40 de ani

Jocul „Retro World", care-i are ca personaje principale pe Elvis Presley şi Marilyn Monroe va fi lansat pe cea mai populară reţea de socializare pe data de 8 noiembrie. Acesta va putea fi jucat gratuit pe platforma Heyday şi, peste câteva luni, va putea fi disponibil şi pe Google+ şi pe tablete.

Publicul ţintă este format din persoanele cu vârste peste 40 de ani, care rememorează vremuri trecute, dar care-şi pot împărtăţi experienţe conectate cu tehnologia. „Te simţi bine atunci când fac parte dintr-o comunitate veselă, de peste 40 de ani. Jocul te ajută să-ţi aduci aminte de acele vremuri: modă, emisiuni, celebrităţi, maşini şi alte elemente din tinereţe", a declarat pentru Reuters Dick Clark,partenerul companiei producătoare, Entertainment Games.

Doctor sau spion

Vedetele nu vor trăi propria viaţă, ci, la fel ca şi la Hollywood, vor juca anumite roluri.

În timp ce Monroe este un spion care trăieşte în anii 1960, Presley întruchipează imaginea unui doctor, aşa cum a fost în ultimul film, Change of Habit.

Formatul jocului permite vedetelor să apară în diferite forme, ambele imagini vor putea fi cumpărate de jucătorii care doresc să-şi personalizeze avatarele. Producătorii se aşteaptă ca jocul să le aducă un câştig de două milioane de dolari, iar până în 2013 sumele câştigate să se ridice la patru milioane.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite